Yuba

  • Fresh Bean Curd Stick

    Tongkat Kukul Kacang Segar

    Seger teken kacang buncis, uga dikenal minangka yuba seger, minangka panganan tradisional sing digawe kacang lan bahan baku panganan umum ing wilayah Tionghoa lan Asia. Iki nduweni rasa kacang sing kuwat lan rasa unik sing ora ana ing produk kacang liyane. Telung teken kacang warna digawe saka kedele, kacang ijo lan kacang ireng, nahan warna utama kacang buncis, tanpa ana tambahan, kanthi rasa lan aroma wangi sing enak.

    Tongkat kari seger duwe kapadhetan nutrisi sing luwih dhuwur, ngemot lemak 14g, protein 21.7g, gula 48,5g lan vitamin lan mineral liyane saben 100g. Rasio telung bahan energi kasebut seimbang banget. Mangan sadurunge lan sawise olahraga, bisa cepet nambah energi lan nyedhiyakake protein sing dibutuhake kanggo tuwuh otot.

  • Dried Bean Curd Sheets

    Lembar Kepak Kacang Garing

    Lembar curd kacang garing, uga dikenal minangka sheet yuba, minangka panganan tradisional sing digawe kacang lan bahan baku panganan umum ing wilayah Tionghoa lan Asia. Iki nduweni rasa kacang sing kuwat lan rasa unik sing ora ana ing produk kacang liyane.

    Sawise susu kedele dipanas lan digodhog, film tipis dibentuk ing permukaan sawise ngreksa panas. Sawise dipilih, banjur dipasang ing bentuk seprei banjur dikeringake.

  • Dried Black Bean Curd Sticks

    Tongkat Kukul Kacang Ireng Ireng

    Tongkat curd kacang ijo Ireng, uga dikenal minangka kacang ireng, minangka panganan tradisional sing digawe kacang lan bahan baku panganan umum ing wilayah Tionghoa lan Asia. Iki nduweni rasa kacang sing kuwat lan rasa unik sing ora ana ing produk kacang liyane.

    Kacang kedhel ireng isine protein lan kalori kurang. Kacang cemeng ngemot protein 360% -40%, sing tikel tikel loro, daging ping telu luwih akeh lan 12 kali luwih akeh tinimbang susu. Kacang ireng ngemot 18 jinis asam amino, utamane 8 jinis asam amino sing dibutuhake kanggo awak manungsa. Kacang ireng isih ngemot 19 jinis asam oleat, isine asam lemak tak jenuh nganti 80%, tingkat penyerapan nganti 95% ing ndhuwur, saliyane bisa gawe marem awak manungsa kanggo adipose ing sanjabane kabutuhan, isih duwe tumindak nyuda kolesterol ing getih.

  • Dried Yuda

    Yuda garing

    Tongkat curd kacang garing, uga dikenal kanthi jeneng yuba, minangka panganan tradisional sing digawe kacang lan bahan baku panganan umum ing wilayah Tionghoa lan Asia. Iki nduweni rasa kacang sing kuwat lan rasa unik sing ora ana ing produk kacang liyane.

    Sawise susu kedele dipanas lan digodhog, film tipis dibentuk ing permukaan sawise ngreksa panas. Sawise dipilih, gantung ing bentuk cabang banjur pepe. Wujude mirip karo cabang pring, mula diarani teken kacang buncis.

  • Dried Bean Curd Sticks

    Tongkat Kancing Kacang Garing

    Tongkat curd kacang garing, uga dikenal kanthi jeneng yuba, minangka panganan tradisional sing digawe kacang lan bahan baku panganan umum ing wilayah Tionghoa lan Asia. Iki nduweni rasa kacang sing kuwat lan rasa unik sing ora ana ing produk kacang liyane.

    Sawise susu kedele dipanas lan digodhog, film tipis dibentuk ing permukaan sawise ngreksa panas. Sawise dipilih, gantung ing bentuk cabang banjur pepe. Wujude mirip karo cabang pring, mula diarani teken kacang buncis.