Cuka

  • Rice Vinegar

    Cuka Beras

    Nasi sing dipilih kanthi kualitas dhuwur, saben tetes cuka sehat lan aman

    Daripada gula putih, cuka pari sing dicampur karo madu dicampur kanthi tliti supaya rasane kecut lan legi lan luwih wangi.

    Periode fermentasi alami sing cukup, pakaryan wektu lan kapinteran bebarengan.

    Rasa asam alus, rasa empuk, cocog kanggo masak sayuran lan panganan laut, salad adhem, celup ing panganan.

     

  • Rose Vinegar

    Cuka Mawar

    Pengalaman rasa anyar mawar lan cuka

    Mawar sing bisa dipangan sing dipilih, sawise fermentasi alami, cairan cuka mawar kita cetha, wangi, kanthi rasa asem lan legi.

    Cara ngombe cuka anyar:

    Lebokake cuka mawar ing 1: 6 lan dicampur karo madu miturut selera sampeyan. Rasakake wangi kembang lan wangi dhewe.