Sayuran lan woh-wohan VF

Katrangan singkat:

Kita produk goreng vakum digawe saka 100% sayuran lan woh-wohan seger, nahan warna asli, wujud lan rasa sayuran (woh-wohan) kanthi tampilan sing apik.

Kita mung nggunakake minyak sawit sing sehat, gampang dicerna lan digunakke. Lan kabeh produk mung nggunakake minyak sapisan, aja digunakake maneh! 100% alami, ora ana gorengan, ora ana bahan tambahan, uga ora ana bahan pengawet. Nganti 95% nutrisi sing dijaga, kurang lemak, kurang kalori, nutrisi tinggi, serat dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Sayuran VF lan Woh-wohan

Produk goreng vakum digawe saka 100% sayuran lan woh-wohan seger, nahan warna asli, wujud lan rasa sayuran (woh-wohan) kanthi tampilan apik.
Kita mung nggunakake minyak sawit sing sehat, gampang dicerna lan digunakke. Lan kabeh produk mung nggunakake minyak sapisan, aja digunakake maneh! 100% alami, ora ana gorengan, ora ana bahan tambahan, uga ora ana bahan pengawet. Nganti 95% nutrisi sing dijaga, kurang lemak, kurang kalori, nutrisi tinggi, serat dhuwur.

Proses Produksi: Sayuran Goreng Vakum Suhu Sithik

Macem-macem: VF Apple, VF Pumpkin, VF Bawang, VF Taro, VF ubi ungu, VF peach, VF sweet potato, VF Okra, VF Jamur, VF Red lobish, VF Carrot, VF Green bean, VF Beetroot, VF potato potato, Pisang VF, Sayuran Campuran VF, lsp.

Spesifikasi: 5kg / tas; 8kg / tas; 10kg / tas

Paket: Tas dilapisi Aluminium, karton njaba (ditampa OEM)

Umur rak: 12 wulan

Panyimpenan: Papan sing adhem lan garing

Fitur Sayuran Campuran VF
1. Goreng suhu sithik (suhu minyak ing ngisor 95 ℃, suhu minyak goreng panganan tradisional 160 ℃)
2. Pangolahan vakum (pangolahan panganan ing kahanan vakum bisa nyuda gawe piala sing disebabake dening oksidasi panganan)
3. Pangobatan dehidrasi (nahan nutrisi saka woh-wohan lan sayuran seger, lan njaga vitamin luwih saka 90%)
4. Teknologi VF bisa kanthi efektif njaga warna lan bentuk panganan sing asli.
5. VF duwe macem-macem macem-macem woh-wohan lan sayuran sing renyah, kalebu woh-wohan lan sayuran tunggal, lan woh-wohan lan sayuran campuran, sing uga bisa dicocogake miturut kebutuhan pelanggan.

Wuku Sayuran lan Kripik Woh
1. Woh-wohan sing garing bisa disimpen luwih dawa tinimbang woh-wohan sing seger lan digunakake kanggo cemilan sing trep.
2. Woh-wohan garing kaya serat, vitamin lan mineral, ngemot serat, vitamin lan mineral 3,5 kali luwih akeh tinimbang woh-wohan sing seger.
3. Woh-wohan garing ngemot gizi sing padha karo woh-wohan sing seger.
4. Woh-wohan garing ngemot akeh serat lan sumber antioksidan sing apik, utamane polifenol. Polifenol mbantu ningkatake aliran getih, nambah pencernaan, nyuda stres oksidatif lan nyuda resiko penyakit.

Kebijakan conto: Sampel gratis kasedhiya, pelanggan biasane kudu mbayar ongkos kirim.
Cara pambayaran: T / T, L / C nalika dideleng, cara liyane mangga konsultasi dhisik karo kita.
Wektu utama: Biasane 15- 25 dina sawise konfirmasi pesanan, pesenan OEM bakal luwih suwe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: