Biskuit bunder sayuran

Katrangan singkat:

Biskuit bunder Sayuran digawe saka tepung organik premium, digiling karo gandum Australia sing dipilih kanthi tliti, uga sawetara sayuran nutrisi. Kanthi peralatan pangolahan canggih lan teknologi biskuit keras minyak rendah, gajine kurang lan kalsium lan bentuk bahan gizi sing akeh.Iku sugih ing macem-macem unsur sing dibutuhake awak manungsa. Pelanggan kepincut karo warna, rasa renyah lan sayuran sing gedhe. Lan gampang nggawa lan nyimpen paket sing cilik lan apik. Lan kita duwe kemampuan kanggo nggawe macem-macem rasa anyar ing seri iki miturut panjaluk pelanggan lan pasar.


Detail Produk

Tag Produk

Biskuit Babak Sayuran

Biskuit bunder Sayuran digawe saka tepung organik premium, digiling karo gandum Australia sing dipilih kanthi tliti, uga sawetara sayuran nutrisi. Kanthi peralatan pangolahan canggih lan teknologi biskuit keras minyak rendah, gajine kurang lan kalsium lan bentuk bahan gizi sing akeh. Sugih karo macem-macem unsur sing dibutuhake awak manungsa. Pelanggan kepincut karo warna, rasa renyah lan sayuran sing gedhe. Lan gampang nggawa lan nyimpen paket sing cilik lan apik. Lan kita duwe kemampuan kanggo nggawe macem-macem rasa anyar ing seri iki miturut panjaluk pelanggan lan pasar.

Bahan-bahan (Roso Asin Bawang):
tepung gandum (gandum Australia) (60%), gula pasir, minyak nabati, wortel (5,1%), pemendekan, glukosa, chives (2,2%), wijen, sirup malt, maltodextrin, pati, endhog, uyah, aditif panganan (natrium bikarbonat, fosfolipid, fokus dihydrogen fosfat disodium, beta karoten, sodium metabisulfite) ragi, tomat (1,5%), bawang (1,3%), celery (0,8%), ketumbar (0,8%), bayem (0,5%), brokoli ( 0,5%), kubis Tionghoa (0,5%), sayuran ijo (0,4%), rempah-rempah sing bisa dipangan.

Jinis produk: biskuit keras

Spesifikasi: 90g * 30 tas / CTNs

Paket: Tas batin, Karton njaba. (Udakara 900 karton saben 20 kontainer GP.)

Umur rak: 10 Wulan

Panyimpenan: Papan sing adhem lan garing, aja nganti sinar srengenge langsung utawa papan sing lembab.

Sertifikat: HACCP, ISO9001: 2005

Fitur biskuit bunder Sayuran
1. Macem-macem sayuran sing dicampur, sugih ing macem-macem unsur sing dibutuhake kanggo awak manungsa
Desain kemasan sederhana, luwih apik

Kebijakan conto: Sampel gratis kasedhiya, pelanggan biasane kudu mbayar ongkos kirim.
Cara pambayaran: T / T, L / C nalika dideleng, cara liyane mangga konsultasi dhisik karo kita.
Wektu utama: Biasane 15- 25 dina sawise konfirmasi pesanan, pesenan OEM bakal luwih suwe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: