Wijen Tempel

  • Sesame Paste

    Wijen Tempel

    Digawe saka wiji wijen panggang, tempel wijen minangka tempel coklat sing kandel, kanthi aroma nutty sing kuat lan khas. Digunakake sacara umum ing masakan Cina utawa Asia, kanggo mie, salad, saus celup panci panas, roti kukus sing dikukus utawa mung nyebar kaya butter kacang. Biasane didol ing toples kaca, kanthi lapisan minyak ing ndhuwur kanggo njaga kesegaran. Kemasan massal lan layanan OEM sing kasedhiya, welcome kanggo ngirim syarat menyang kita.

  • Mixed Sesame Tahini

    Campuran Sesame Tahini

    Digawe saka wiji wijen panggang lan biji kacang, tempel wijen campuran yaiku tempel coklat sing kandel, kanthi aroma kacang sing khas lan khas. Digunakake sacara umum ing masakan Cina utawa Asia, kanggo mie, salad, saus celup panci panas, roti kukus sing dikukus utawa mung nyebar kaya butter kacang. Biasane didol ing toples kaca, kanthi lapisan minyak ing ndhuwur kanggo njaga kesegaran. Kemasan massal lan layanan OEM sing kasedhiya, welcome kanggo ngirim syarat menyang kita.