Minyak wijen

Katrangan singkat:

Minyak wijen, minangka minyak sayuran rasa tradisional ing China. Diekstrak saka wiji wijen lan duwe wijen tumis wangi sing kuat. Minyak wijen duwe rasa murni lan aftertaste sing dawa. Iki minangka bumbu sing penting banget kanggo urip saben dinane. Kejaba digunakake minangka minyak goreng, digunakake kanggo nambah rasa ing pirang-pirang masakan, kanthi aroma lan rasa khas sing khas. Yaiku panganan sing adhem, sajian panas utawa sup, bisa diarani sunar srengenge


Detail Produk

Tag Produk

Minyak Wijen Murni 160ml

Minyak wijen, minangka minyak sayuran rasa tradisional ing China. Diekstrak saka wiji wijen lan duwe wijen tumis wangi sing kuat. Minyak wijen duwe rasa murni lan aftertaste sing dawa. Iki minangka bumbu sing penting banget kanggo urip saben dinane. Kejaba digunakake minangka minyak goreng, digunakake kanggo nambah rasa ing pirang-pirang masakan, kanthi aroma lan rasa khas sing khas. Yaiku panganan sing adhem, sajian panas utawa sup, bisa diarani sunar srengenge
Minyak wijen minangka bahan kuat sing diwiwiti pirang-pirang ewu taun kepungkur lan misuwur amarga bisa nambah rasa lan kesehatan kanggo meh kabeh panganan. Saliyane nyedhiyakake macem-macem antioksidan lan lemak sing sehat kanggo jantung, bahan nutrisi iki uga wis ditrapake kanggo ndhukung kesehatan kulit, ningkatake kesehatan jantung, nyuda inflamasi lan ngatasi rasa nyeri nemen. Iki uga sugih karo vitamin lan unsur tilase penting kayata wesi, seng lan tembaga, lan kandungan kolesterol luwih murah tinimbang lemak kewan. Minyak wijen duwe nilai obat-obatan tartamtu, sing bisa nundha tuwa, nglindhungi pembuluh getih, nggawe usus lan buang air besar, nyuda keracunan rokok lan alkohol, lan nglindhungi ati.

Bahan-bahan: Wijen

Spesifikasi: 160ml * 12 botol / CTNs

Ditampa OEM.

Umur rak: 18 Wulan

Panyimpenan: Papan sing adhem lan garing, aja nganti sinar srengenge langsung.

Sertifikat : HACCP, ISO9001: 2008

Fitur:
1. Saos wijen sing sehat lan murni, Ora ana tambahan
2. Minyak wijen ngemot asam lemak tak jenuh esensial lan asam amino, peringkat kaping pisanan ing antarane kabeh jinis minyak nabati.

Tip Anget: Fenomena alam sing produke kenthel nalika adhem utawa kondensasi dadi wedhi kanthi bertahap saka ngisor nganti ndhuwur.

Aplikasi:
1. Sayuran adhem / salad
2. Celup panas
3. Aduk sayuran goreng
Sup ayam

Kebijakan conto: Sampel gratis kasedhiya, pelanggan biasane kudu mbayar ongkos kirim.
Cara pambayaran: T / T, L / C nalika dideleng, cara liyane mangga konsultasi dhisik karo kita.
Wektu utama: Biasane 15- 25 dina sawise konfirmasi pesanan, pesenan OEM bakal luwih suwe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: