Cuka Mawar

Katrangan singkat:

Pengalaman rasa anyar mawar lan cuka

Mawar sing bisa dipangan sing dipilih, sawise fermentasi alami, cairan cuka mawar kita cetha, wangi, kanthi rasa asem lan legi.

Cara ngombe cuka anyar:

Lebokake cuka mawar ing 1: 6 lan dicampur karo madu miturut selera sampeyan. Rasakake wangi kembang lan wangi dhewe.


Detail Produk

Tag Produk

Cuka Mawar

Pengalaman rasa anyar mawar lan cuka
Mawar sing bisa dipangan sing dipilih, sawise fermentasi alami, cairan cuka mawar kita cetha, wangi, kanthi rasa asem lan legi.
Cara ngombe cuka anyar:
Lebokake cuka mawar ing 1: 6 lan dicampur karo madu miturut selera sampeyan. Rasakake wangi kembang lan wangi dhewe.

Jinis produk: Cuka Bir

Bahan-bahan: Banyu, Pari, Sirup Fruktosa Tinggi, Gula, Jus Apel, Mawar Abang, Garam

Asam total ≥ 3,50 g / 100ml

Spesifikasi: 340ml * 12 botol / CTN
Ukuran karton: 287 * 217 * 208 (MM)
(2000 Karton saben wadhah 20GP)
Ditampa OEM.

Umur rak: 36 Wulan

Panyimpenan: Papan sing adhem lan garing, aja nganti sinar srengenge langsung.

Saran Nglayani: Omben-omben Cuka, Salad, Saos Celup, Masakan Masakan, lsp.

Sertifikat: ISO9001, ISO22000, BRC, HALAL, FDA, HACCP

rose vinegars (4)

1 cangkir banyu es + 1 sendok madu + 1 sendok cuka mawar = omben-omben cuka es musim panas

Kebijakan conto: Sampel gratis kasedhiya, pelanggan biasane kudu mbayar ongkos kirim.
Cara pambayaran: T / T, L / C nalika dideleng, cara liyane mangga konsultasi dhisik karo kita.
Wektu utama: Biasane 15- 25 dina sawise konfirmasi pesanan, pesenan OEM bakal luwih suwe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: