Produk

  • Palace Style Vegetarian Meat

    Daging Vegetarian Gaya Istana

    Protein dhuwur, Diet vegetarian, Pengganti daging

    Pedhes, angel lan kenyal, saben potongan enak

    Rasa pedhes sing legi, produk kedelai protein tinggi

    Cukup pedhes lan ulet, pilihan pertama kanggo pecinta panganan pedhes.

     

  • Hot and Sour Vermicelli

    Vermicelli Panas lan Asem

    China adol panganan cemilan tradisional

    Sawise nyoba, sampeyan bakal seneng.

    Panas lan Asem, ora enak, rasane alus, angel lan kenyel

    Cukup pedhes lan ulet, pilihan pertama kanggo pecinta panganan pedhes.

     

  • Soft Spicy Bean Curd Slice

    Irisan curd kacang buncis alus

    Irisan Curd Bean Curd (jeneng Cina Latiao utawa Lapian), uga dikenal minangka lem pedhes, lem daging sapi vegetarian lan liya-liyane, minangka jinis panganan cemilan sing digawe saka gandum, gandum lan kacang buncis minangka bahan baku utama. Bubar iki dadi panganan cemilan sing populer ing China lan akeh negara ing saindenging jagad.

    Lancar, alus lan wangi, pedhes medium

    Rasa pedhes sing legi, produk kedelai protein tinggi

    Cukup pedhes lan ulet, pilihan pertama kanggo pecinta panganan pedhes.

     

  • Curly Spicy Bean Curd (Spicy strip)

    Krim Kacang Pedhes Keriting (Strip pedhes)

    Krim Kacang Pedhes Keriting (jeneng Cina Latiao), uga dikenal minangka strip pedhes, lem daging sapi vegetarian lan liya-liyane, minangka jinis panganan cemilan sing digawe saka glepung gandum, biji-bijian lan kacang-kacangan minangka bahan baku utama. Bubar iki dadi panganan cemilan sing populer ing China lan akeh negara ing saindenging jagad.

    Pedhes, angel lan kenyal, saben potongan enak

    Rasa pedhes sing legi, produk kedelai protein tinggi

    Cukup pedhes lan ulet, pilihan pertama kanggo pecinta panganan pedhes.

     

  • Classic Spicy Bean Curd Slice

    Irisan Kukul Kacang Pedhes Klasik

    Irisan Curd Bean Curd (jeneng Cina Latiao utawa Lapian), uga dikenal minangka lem pedhes, lem daging sapi vegetarian lan liya-liyane, minangka jinis panganan cemilan sing digawe saka gandum, gandum lan kacang buncis minangka bahan baku utama. Bubar iki dadi panganan cemilan sing populer ing China lan akeh negara ing saindenging jagad.

    Rasa pedhes sing legi, produk kedelai protein tinggi

    Cukup pedhes lan ulet, pilihan pertama kanggo pecinta panganan pedhes.

     

  • Organic Pea Protein Powder

    Bubuk Protein Kacang Organik

    Bubuk protein kacang polong minangka sejenis protein sing diekstrak saka kacang polong kanthi teknologi canggih. Protein kacang polong ngemot kabeh asam amino penting kanggo awak manungsa lan kalebu protein rega. Protein minangka dhasar materi urip, yaiku badan saka telung komponen utama. Kajaba iku, bubuk protein kacang polong minangka panganan non-GMO, ora ana alergen kedelai, lan keamanan sing dhuwur. Tingkat penyerapan bubuk protein kacang polong luwih saka 95%, sing ngatasi masalah yen awak angel nyedhot protein saka panganan lan nyuda beban ing weteng. Produk iki minangka bubuk abu-abu ringan, larut banyu, lan minangka protein alternatif sing paling njanjeni kanggo populasi alergen ing pasar.

     

  • Textured Soy Protein

    Protein Kedele Tekstur

    Protein kedele bertekstur kita diproduksi kanthi peralatan ekstrusi sing diimpor saka AS kanthi kedelai non-transgenik domestik lan protein kedelai minangka bahan baku utama. Produk kasebut ditondoi kanthi tekstur daging mentah. Iki nganggo tekstur fibrosa lan kuwat banget, elastisitas lan chewiness daging sawise rehidrasi. Bisa diolah dadi filamen utawa fragmen kanthi pemukul utawa sumpit sawise dewatering. Protein kedele bertekstur uga bisa diolah dadi irisan, strip utawa kubus, sing nuduhake tekstur serat lan chewiness meat.

     

  • Rice Vinegar

    Cuka Beras

    Nasi sing dipilih kanthi kualitas dhuwur, saben tetes cuka sehat lan aman

    Daripada gula putih, cuka pari sing dicampur karo madu dicampur kanthi tliti supaya rasane kecut lan legi lan luwih wangi.

    Periode fermentasi alami sing cukup, pakaryan wektu lan kapinteran bebarengan.

    Rasa asam alus, rasa empuk, cocog kanggo masak sayuran lan panganan laut, salad adhem, celup ing panganan.

     

  • Moon Cakes

    Kue Wulan

    Kue bulan minangka produk roti Cina sing biasane dipangan nalika Festival Mid-Autumn. Festival kasebut yaiku babagan apresiasi wulan lan nonton Bulan, lan kue bulan dianggep minangka panganan sing enak banget. Kue bulan ditawani antarane kanca utawa kumpul kulawarga nalika ngrayakake festival kasebut.

    Kita bisa menehi macem-macem jinis kue bulan, kayata kue bulan lima kernel, kue bulan kuning telur, kue bulan tempel teratai, kue bulan tempel kacang, kue bulan gaya Canton, lsp.

     

  • Crispy Biscuits

    Biskuit Crispy

    Tbiskuit sing renyah, utawa krupuk, minangka salah sawijining penjual paling larang kanthi rega sing kompetitif, sing cocog kanggo ngganti sarapan, wektu istirahat kantor, berkemah, kumpul kanca.

    Kontrol ketat dileksanakake ing saben prosedur, wiwit saka merchandising bahan baku, pangolahan lan pengujian kualitas supaya produk bisa memenuhi kepatuhan lan peraturan sing relevan, uga kabutuhan pelanggan.

  • Peanut Butter 340g

    Kacang Kacang 340g

    tekstur alus, rasa kacang sing sugih

    Rasane enak, rasane kacang lan kinerja olahan sing apik

    Mentega kacang minangka pasta panganan utawa disebar digawe saka kacang tanah sing wis garing lan garing. Werna butter kacang coklat kuning, tekstur sing apik, enak, kanthi aroma kacang sing kuat, ora mouldy, ora cacing. Mentega kacang digunakake utamane minangka cemilan nalika nedha awan kanggo bocah sekolah. Iki uga digunakake minangka bahan kanggo kerupuk, roti isi, cookie rasa kacang, panggang, permen, sereal sarapan, lan es krim, lan sapiturute E lan mineral. Sugih karo nutrisi lan duwe rasa sing unik.

  • Canned Fruits in Tin

    Woh-wohan Kalengan ing Kaleng

    Kaleng woh-wohan sugih ing vitamin C tambahan, serat manungsa, karoten ing awak manungsa lan liya-liyane. Bisa dipangan langsung sawise mbukak tutup utawa sawise dadi panas. Ing mangsa panas, woh-wohan kalengan bakal luwih enak sawise didinginkan. Woh-wohan kaleng kita diproduksi ing pabrik modern kanthi standar sing ketat, ora ditambahake aditif utawa pengawet. Produk buah kaleng kita diekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, lan persik kuning kaleng minangka produk sing paling populer.