Mentega kacang

  • Peanut Butter 210g

    Kacang Kacang 210g

    tekstur alus, rasa kacang sing sugih

    Rasane enak, rasane kacang lan kinerja olahan sing apik

    Mentega kacang minangka pasta panganan utawa disebar digawe saka kacang tanah sing wis garing lan garing. Werna butter kacang coklat kuning, tekstur sing apik, enak, kanthi aroma kacang sing kuat, ora mouldy, ora cacing. Mentega kacang digunakake utamane minangka cemilan nalika nedha awan kanggo bocah sekolah. Iki uga digunakake minangka bahan kanggo kerupuk, roti isi, cookie rasa kacang, panggang, permen, sereal sarapan, lan es krim, lan sapiturute E lan mineral. Sugih karo nutrisi lan duwe rasa sing unik.

  • Peanut Butter 340g

    Kacang Kacang 340g

    tekstur alus, rasa kacang sing sugih

    Rasane enak, rasane kacang lan kinerja olahan sing apik

    Mentega kacang minangka pasta panganan utawa disebar digawe saka kacang tanah sing wis garing lan garing. Werna butter kacang coklat kuning, tekstur sing apik, enak, kanthi aroma kacang sing kuat, ora mouldy, ora cacing. Mentega kacang digunakake utamane minangka cemilan nalika nedha awan kanggo bocah sekolah. Iki uga digunakake minangka bahan kanggo kerupuk, roti isi, cookie rasa kacang, panggang, permen, sereal sarapan, lan es krim, lan sapiturute E lan mineral. Sugih karo nutrisi lan duwe rasa sing unik.

  • Peanut Butter 510g

    Kacang Kacang 510g

    tekstur alus, rasa kacang sing sugih

    Rasane enak, rasane kacang lan kinerja olahan sing apik

    Mentega kacang minangka pasta panganan utawa disebar digawe saka kacang tanah sing wis garing lan garing. Werna butter kacang coklat kuning, tekstur sing apik, enak, kanthi aroma kacang sing kuat, ora mouldy, ora cacing. Mentega kacang digunakake utamane minangka cemilan nalika nedha awan kanggo bocah sekolah. Iki uga digunakake minangka bahan kanggo kerupuk, roti isi, cookie rasa kacang, panggang, permen, sereal sarapan, lan es krim, lan sapiturute E lan mineral. Sugih karo nutrisi lan duwe rasa sing unik.