Mie

  • Hot and Sour Vermicelli

    Vermicelli Panas lan Asem

    China adol panganan cemilan tradisional

    Sawise nyoba, sampeyan bakal seneng.

    Panas lan Asem, ora enak, rasane alus, angel lan kenyel

    Cukup pedhes lan ulet, pilihan pertama kanggo pecinta panganan pedhes.

     

  • Lanzhou Lamian

    Lanzhou Lamian

    Mie sapi Lanzhou, uga dikenal minangka Lanzhou Lamian, minangka salah sawijining "Sepuluh Mie Top ing China". Iki minangka jinis enak rasa ing Lanzhou, Provinsi Gansu, lan kalebu masakan kulon laut.

    Mie sapi Lanzhou yen misuwur amarga rasane unik lan fitur "sup bening, daging sapi sing dimasak kanthi apik lan mie sing apik", sing entuk pujian saka para pelanggan domestik lan jagad iki. Iki dianggep minangka salah siji saka telung panganan cepet Cina dening Asosiasi Masakan Cina, lan wis dipuji minangka "Sisih Pertama China".