Manfaat kesehatan bubuk protein kacang polong

1. Bisa ningkatake fungsi ginjel

Sawetara panliten nuduhake manawa protein kacang polong bisa dadi salah sawijining sumber protein paling apik kanggo wong sing duwe masalah ginjel.

Nyatane, miturut riset, protein kacang polong bisa mbantu nundha utawa nyegah kerusakan ginjel ing wong sing ngalami tekanan darah tinggi.

Iki uga bisa mbantu wong sing duwe penyakit ginjel urip luwih dawa kanthi stabilake tingkat tekanan getih lan bisa nambah fungsi urin kanggo mbantu awak ngilangi racun lan limbah kanthi luwih efisien.

2. Mbantu nyuda bobot awak

Kaya dene kabeh bubuk protein sing apik, protein kacang polong bisa dadi alat sing migunani ing senjata kanggo ngilangi bobot awak.

Utamane, yen sampeyan pengin ngilangi sawetara kilogram, nambah kompleks panganan iki kanggo panganan saben dina bakal mbantu sampeyan lan awak.

Umume wong sing golek cara cepet supaya bisa ngilangi bobot, nganti lali banget babagan asupan protein, sing mesthi wae bisa ngundurake bobot awak sajrone jangka panjang.

Nanging, entuk 0,8-1,0 gram protein per kilogram bobot awak saben dina mbantu sampeyan nggawe otot lan ngobong lemak luwih cepet.

Yen bobote 140 pon, udakara 64 kilogram, umpamane, sampeyan kudu mangan antara 51 lan 64 gram protein saben dina.

3. Ndhukung kesehatan jantung

Protein kacang polong ora mung apik kanggo bangkekan, nanging uga ndhukung jantung sing sehat.

Ing taun 2011, model kewan ing sanjabane Kanada nglaporake yen protein kacang polong nyuda tekanan getih nalika level paling dhuwur.

Nyengsemake, tikus ing panliten nuduhake penurunan tekanan darah sistolik lan diastolik sajrone wolung minggu.

4. Tambah kekandelan otot

Akeh wong duwe kesalahpahaman babagan sing diarani bubuk protein alami kanggo tanduran, amarga akeh sing nganggep ora ana gunane utawa ora duwe pengaruh tumrap tuwuh utawa pulih otot, utamane sawise latihan, mula kudu mung protein whey sing cocog kanggo sampeyan.

5. Ngimbangi tingkat gula getih

Gula getih dhuwur bisa nyebabake akeh aspek kesehatan sampeyan lan bisa nyebabake macem-macem gejala diabetes, kalebu lemes, nambah ngelak, ngobati luka alon, lan ngilangi bobot awak sing ora disengaja.

Sawetara panliten nuduhake manawa suplemen bubuk protein alami kabeh kaya protein kacang polong bisa migunani nalika njaga tingkat gula darah normal.

Protein kacang polong wis kabukten dianggep minangka bahan sing ono gunane lan bisa mbantu nambah kontrol glikemik yen dikombinasikake karo panganan liyane.

Pea Protein (1)

Protein Pea Migunakake ing Obat Ayurveda

Bubar, protein kacang polong dadi sumber protein sing populer lan trep kanggo sing pengin nambah asupan lan nyukupi kebutuhan gizi.

Nanging, kacang polong wis suwe digunakake minangka sumber nutrisi lan penyembuhan ing macem-macem jinis obat tradisional.

Ing obat tradisional Tionghoa, contone, kacang polong dianggep bisa ningkatake produksi urin lan nyuda gangguan pencernaan nalika ndhukung kesehatan pencernaan lan ndhukung rutinitas.

Kangge, kacang polong asring disaranake kanthi diet Ayurveda amarga gampang dicerna lan bisa nglegakake weteng lan njaga napsu.

Amarga kandungan serat sing akeh, kacang polong uga dipercaya minangka obat pencahar kanggo nyegah konstipasi lan nambah akeh ing kursi.

Endi golek protein kacang polong

Pea Protein Isolate saiki bisa ditemokake ing lorong panganan kesehatan sing paling akeh toko Grosir, toko obat, lan toko suplemen.
Sampeyan uga bisa dituku liwat pengecer online, sing bisa nguntungake banget nalika maca lan mbandhingake tinjauan protein kacang polong lan nemokake produk paling apik kanggo sampeyan.
Susu protein kacang polong uga kasedhiya ing toko panganan khusus kesehatan minangka alternatif adhedhasar susu kanggo susu sapi sing uga ngemot kalsium lan protein luwih akeh tinimbang varietas susu bebas susu liyane.
Protein kacang polong ngisi kesenjangan sing asring ditemokake ing protein beras coklat (kayata tingkat lisin sing sithik), nanging kalorone 100% vegan lan bisa mbantu sampeyan ngindhari masalah gas potensial sing ana gandhengane karo bubuk bubuk protein liyane.
Kacang polong bubuk protein uga bisa digunakake ing kabeh babagan roti panggang nganti cemilan, panganan cuci mulut, lan panganan sarapan, saengga bisa nambah asupan protein kapan wae.

Pea Protein (2)
Pea Protein (3)

Dosis protein kacang polong

Sampeyan bisa nemokake suplemen protein kacang polong kanthi macem-macem bentuk. Nalika akeh sing seneng nggunakake isolat bubuk protein, sing bisa gampang ditambahake karo resep lan resep sing kaya protein, protein kacang polong asring ditambahake ing batang protein lan suplemen.

Umume dianjurake supaya wong diwasa sing sehat entuk paling ora 0,8-1,0 gram protein saben kilogram bobot awak. Jumlah iki uga bisa beda-beda adhedhasar level kegiatan sampeyan, kanthi sawetara atlit intensitas tinggi mbutuhake protein nganti kaping pindho

 

Wong diwasa lan wong sing wis tuwa kanthi kahanan kesehatan tartamtu kayata kanker, luka bakar, utawa ciloko serius uga mbutuhake protein sing luwih dhuwur.

Umume, bubuk standar bubuk protein kacang polong udakara siji sendok utawa 33 gram.

Nanging, sampeyan uga bisa mbagi jumlah kasebut dadi setengah lan masangake karo setengah porsi bubuk protein liyane, kayata protein beras coklat, kanggo ngetokake macem-macem asam amino esensial lan nutrisi.

Bebaya Protein Pea, Pancegahan, lan Efek Samping

Wêdakakêna protein bisa dadi cara sing gampang lan gampang kanggo nambah asupan protein nalika sampeyan kurang wektu utawa butuh pitulung kanggo nyukupi kabutuhan saben dinane.

Nanging, elinga, bubuk protein ora kudu ngganti total asupan protein saka sumber panganan.

Panganan protein kaya daging, iwak, unggas, endhog, lan kacang-kacangan kaya protein, nanging uga ngemot macem-macem nutrisi penting sing uga dibutuhake ing awak.

Protein kacang polong aman kanggo masarakat lan bisa dikonsumsi kanthi minimal efek samping. Nanging, ngonsumsi protein kanthi akeh bisa nyebabake efek samping protein kacang polong.

Keluwihan karo protein bisa nyebabake masalah kaya nambah bobot, ngilangi balung, masalah ginjel, lan fungsi ati sing cacat.

Asup supaya asupan moderat kanggo njupuk keuntungan saka unik wêdakakêna protein tanpa kakehan utawa ngrusak kesehatan sampeyan.


Wektu kiriman: Aug-26-2021