10 kaluwihan woh-wohan kalengan

canned fruit (1)

1. Panganan penak - kapan wae, ing endi wae, siyap dipangan kanthi mbukak kaleng.

2. Ngirit wektu - sawise tuku, telung dhaharan santai. Ngirit kesulitan masak, kanggo bungahe kulawarga.

3. Nutrisi sing akeh - woh-wohan lan sayuran patang musim, sampeyan bisa ngrasakake bebarengan.

4. Kesehatan - sterilisasi fisik paling tliti, aja nambah preservatif

5. Roso unik - Koki Tionghoa lan manca wis turun-tumurun, liwat jaman, budaya rasa, budaya wetan lan kulon

canned fruit (2)
canned fruit (3)

6. Keamanan panganan - teknologi diwasa satus taun, sing diakoni dening negara-negara, aman lan yakin.

7. Gampang digawa - gampang dijupuk nalika lelungan, siyap kanggo katenangan.

8. Panyimpenan suhu normal - ora ana kulkas kanggo ngirit listrik, kabeh ora dipangan, sampah komersial lan vakum, kahanan suhu normal seger.

9. Rega kompetitif - rega woh lan sayuran sing wis larang larang, woh-wohan kaleng diproses akeh ing musim, rasa, nutrisi paling apik.

10. Ngirit energi lan perlindungan lingkungan - ngirit banyu, listrik lan kobongan; botol kosong lan komplong kosong bisa dianyari.

canned fruit (4)

Wektu kiriman: Aug-26-2021