Warta

  • The nutritional value of Sesame paste

    Nilai nutrisi tempel Wijen

    1. Pasta wijen (pasta Tahini) akeh protein, asam amino, vitamin lan mineral, lan nduweni nilai kesehatan sing dhuwur. 2. Kandhutan kalsium saka wijen luwih dhuwur tinimbang sayuran lan kacang buncis, mung nomer loro kanggo kulit udang. Yaiku ...
    Waca liyane
  • Health benefits of pea protein powder

    Manfaat kesehatan bubuk protein kacang polong

    1. Bisa ningkatake fungsi ginjel Sawetara panliten nuduhake manawa protein kacang polong bisa dadi salah sawijining sumber protein paling apik kanggo wong sing duwe masalah ginjel. Nyatane, miturut riset, protein kacang polong bisa mbantu nundha utawa nyegah kerusakan ginjel ing wong sing ngalami tekanan darah tinggi. Bisa ...
    Waca liyane
  • Six Benefits & Reasons to Start Eating Peanut Butter

    Nem Paedahe & Alesan Miwiti Mangan Mentega Kacang

    Penyebaran kacang sing paling populer sing mesthi bakal nggawa pangowahan sing positif yaiku panganan kacang. Iki digawe saka kacang sing wis garing lan panggang lan biasane kalebu ing klompok panganan sing sehat. Iki kebak nutrisi sing migunani kanggo kesehatan sampeyan ...
    Waca liyane
  • 10 advantages of canned fruits

    10 kaluwihan woh-wohan kalengan

    1. Panganan penak - kapan wae, ing endi wae, siyap dipangan kanthi mbukak kaleng. 2. Ngirit wektu - sawise tuku, telung dhaharan santai. Ngirit kesulitan masak, kanggo bungahe kulawarga. 3. Nutrisi sing sugih - patang musim ...
    Waca liyane
  • Team Building Activity.

    Kegiatan Mbangun Tim.

    Kanggo ngrangsang semangat karyawan kanggo kerja, nggawe komunikasi positif, saling percaya, solidaritas lan kerja sama ing antarane karyawan, nuwuhake kesadaran tim, ningkatake rasa tanggung jawab lan kepemilikan karyawan, lan nuduhake gaya San ...
    Waca liyane
  • Meeting Of Sanniu Company Was Held

    Rapat Perusahaan Sanniu Dianakaké

    Wektu mlayu lan mlayu wektu. Taun 2020 sing sibuk wis katon cepet, lan 2019, kanthi penuh pengarepan, bakal teka. Taun Anyar, ngasilake tujuan lan harapan anyar. Rapat tahunan Perusahaan Sanniu 2021 dianakake kanthi hebat ing Hotel New Era ing ...
    Waca liyane
  • Edible value and precautions for Yuba / Dried Bean Curd Sticks

    Nilai lan pancegahan sing bisa ditrapake kanggo Tongkat Kering Kacang Yuba / Kering

    Tongkat curd kacang ngemot macem-macem mineral, suplemen kalsium, nyegah osteoporosis sing disebabake kekurangan kalsium, ningkatake pangembangan balung lan konsentrasi inti kedele, yaiku juara nutrisi ing produk kedele. Kerep mangan yuba bisa b ...
    Waca liyane