Panganan

  • Palace Style Vegetarian Meat

    Daging Vegetarian Gaya Istana

    Protein dhuwur, Diet vegetarian, Pengganti daging

    Pedhes, angel lan kenyal, saben potongan enak

    Rasa pedhes sing legi, produk kedelai protein tinggi

    Cukup pedhes lan ulet, pilihan pertama kanggo pecinta panganan pedhes.

     

  • Hot and Sour Vermicelli

    Vermicelli Panas lan Asem

    China adol panganan cemilan tradisional

    Sawise nyoba, sampeyan bakal seneng.

    Panas lan Asem, ora enak, rasane alus, angel lan kenyel

    Cukup pedhes lan ulet, pilihan pertama kanggo pecinta panganan pedhes.

     

  • Soft Spicy Bean Curd Slice

    Irisan curd kacang buncis alus

    Irisan Curd Bean Curd (jeneng Cina Latiao utawa Lapian), uga dikenal minangka lem pedhes, lem daging sapi vegetarian lan liya-liyane, minangka jinis panganan cemilan sing digawe saka gandum, gandum lan kacang buncis minangka bahan baku utama. Bubar iki dadi panganan cemilan sing populer ing China lan akeh negara ing saindenging jagad.

    Lancar, alus lan wangi, pedhes medium

    Rasa pedhes sing legi, produk kedelai protein tinggi

    Cukup pedhes lan ulet, pilihan pertama kanggo pecinta panganan pedhes.

     

  • Curly Spicy Bean Curd (Spicy strip)

    Krim Kacang Pedhes Keriting (Strip pedhes)

    Krim Kacang Pedhes Keriting (jeneng Cina Latiao), uga dikenal minangka strip pedhes, lem daging sapi vegetarian lan liya-liyane, minangka jinis panganan cemilan sing digawe saka glepung gandum, biji-bijian lan kacang-kacangan minangka bahan baku utama. Bubar iki dadi panganan cemilan sing populer ing China lan akeh negara ing saindenging jagad.

    Pedhes, angel lan kenyal, saben potongan enak

    Rasa pedhes sing legi, produk kedelai protein tinggi

    Cukup pedhes lan ulet, pilihan pertama kanggo pecinta panganan pedhes.

     

  • Classic Spicy Bean Curd Slice

    Irisan Kukul Kacang Pedhes Klasik

    Irisan Curd Bean Curd (jeneng Cina Latiao utawa Lapian), uga dikenal minangka lem pedhes, lem daging sapi vegetarian lan liya-liyane, minangka jinis panganan cemilan sing digawe saka gandum, gandum lan kacang buncis minangka bahan baku utama. Bubar iki dadi panganan cemilan sing populer ing China lan akeh negara ing saindenging jagad.

    Rasa pedhes sing legi, produk kedelai protein tinggi

    Cukup pedhes lan ulet, pilihan pertama kanggo pecinta panganan pedhes.

     

  • Organic Pea Protein Powder

    Bubuk Protein Kacang Organik

    Bubuk protein kacang polong minangka sejenis protein sing diekstrak saka kacang polong kanthi teknologi canggih. Protein kacang polong ngemot kabeh asam amino penting kanggo awak manungsa lan kalebu protein rega. Protein minangka dhasar materi urip, yaiku badan saka telung komponen utama. Kajaba iku, bubuk protein kacang polong minangka panganan non-GMO, ora ana alergen kedelai, lan keamanan sing dhuwur. Tingkat penyerapan bubuk protein kacang polong luwih saka 95%, sing ngatasi masalah yen awak angel nyedhot protein saka panganan lan nyuda beban ing weteng. Produk iki minangka bubuk abu-abu ringan, larut banyu, lan minangka protein alternatif sing paling njanjeni kanggo populasi alergen ing pasar.

     

  • Textured Soy Protein

    Protein Kedele Tekstur

    Protein kedele bertekstur kita diproduksi kanthi peralatan ekstrusi sing diimpor saka AS kanthi kedelai non-transgenik domestik lan protein kedelai minangka bahan baku utama. Produk kasebut ditondoi kanthi tekstur daging mentah. Iki nganggo tekstur fibrosa lan kuwat banget, elastisitas lan chewiness daging sawise rehidrasi. Bisa diolah dadi filamen utawa fragmen kanthi pemukul utawa sumpit sawise dewatering. Protein kedele bertekstur uga bisa diolah dadi irisan, strip utawa kubus, sing nuduhake tekstur serat lan chewiness meat.

     

  • Moon Cakes

    Kue Wulan

    Kue bulan minangka produk roti Cina sing biasane dipangan nalika Festival Mid-Autumn. Festival kasebut yaiku babagan apresiasi wulan lan nonton Bulan, lan kue bulan dianggep minangka panganan sing enak banget. Kue bulan ditawani antarane kanca utawa kumpul kulawarga nalika ngrayakake festival kasebut.

    Kita bisa menehi macem-macem jinis kue bulan, kayata kue bulan lima kernel, kue bulan kuning telur, kue bulan tempel teratai, kue bulan tempel kacang, kue bulan gaya Canton, lsp.

     

  • Original Hawthorn Strips

    Strip Hawthorn Asli

    Hawthorn minangka panganan lan obat-obatan, miturut teori obat tradisional Tiongkok, hawthorn duweni pengaruh luwih apik saka panganan pembuka, nyebar pakan, ngaktifake getih, stasis nyebar. Obat modern wis kabukten kanthi riset, hawthorn ngemot asam organik, sing bisa nambah sekresi enzim pencernaan. Kajaba iku, hawthorn duweni efek pembuluh pembuluh getih sing alus. Utamane misuwur karo para lansia lan bocah-bocah.Hawthorn slelungan minangka jinis sing paling umum lan populer ing seri produk Haw.

    Rasio ilmiah, medium lan asem asem, pilihan bahan sing ati-ati, rasa murni.

    Kita mung siji-sijine sing duwe aditif nol.

    Seneng kualitas, nolak luwih murah.

  • VF vegetables and fruits

    Sayuran lan woh-wohan VF

    Kita produk goreng vakum digawe saka 100% sayuran lan woh-wohan seger, nahan warna asli, wujud lan rasa sayuran (woh-wohan) kanthi tampilan sing apik.

    Kita mung nggunakake minyak sawit sing sehat, gampang dicerna lan digunakke. Lan kabeh produk mung nggunakake minyak sapisan, aja digunakake maneh! 100% alami, ora ana gorengan, ora ana bahan tambahan, uga ora ana bahan pengawet. Nganti 95% nutrisi sing dijaga, kurang lemak, kurang kalori, nutrisi tinggi, serat dhuwur.

  • Canned Yellow Peach in Glass Jar

    Peach Kuning Kaleng ing Jar Kaca

    Persik kuning kaleng minangka jinis woh kaleng sing digawe saka persik kuning. Sugih karo vitamin C tambahan, awak manungsa butuh serat, karoten lan liya-liyane. Bisa dipangan langsung sawise mbukak tutup utawa sawise dadi panas. Ing mangsa panas, persik kuning kalengan bakal luwih enak sawise didinginkan. Woh-wohan kaleng kita diproduksi ing pabrik modern kanthi standar sing ketat, ora ditambahake aditif utawa pengawet. Produk buah kaleng kita diekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, lan persik kuning kaleng minangka produk sing paling populer.

  • Fresh Bean Curd Stick

    Tongkat Kukul Kacang Segar

    Seger teken kacang buncis, uga dikenal minangka yuba seger, minangka panganan tradisional sing digawe kacang lan bahan baku panganan umum ing wilayah Tionghoa lan Asia. Iki nduweni rasa kacang sing kuwat lan rasa unik sing ora ana ing produk kacang liyane. Telung teken kacang warna digawe saka kedele, kacang ijo lan kacang ireng, nahan warna utama kacang buncis, tanpa ana tambahan, kanthi rasa lan aroma wangi sing enak.

    Tongkat kari seger duwe kapadhetan nutrisi sing luwih dhuwur, ngemot lemak 14g, protein 21.7g, gula 48,5g lan vitamin lan mineral liyane saben 100g. Rasio telung bahan energi kasebut seimbang banget. Mangan sadurunge lan sawise olahraga, bisa cepet nambah energi lan nyedhiyakake protein sing dibutuhake kanggo tuwuh otot.