FAQ

Apa bisa nyithak logo & label pribadi ing produk sampeyan?

Ya! Sampeyan bisa. Umume produk bisa disesuaikan. Nyedhiyakake kertas desain sampeyan.

Apa kita bisa njupuk conto sampeyan?

Ya! Sampel gratis kasedhiya. Biaya Pengiriman bakal ana ing akun panuku.

Kepiye cara sampeyan ngontrol kualitas?

Nindakake inspeksi 100% sajrone produksi lan inspeksi acak sadurunge dikemas; njupuk gambar sawise dikemas.
Sertifikat HACCP & ISO

Napa milih kita?

Kita duwe pengalaman akeh karo pabrik luwih saka 20 taun, lan bisa nyedhiyakake macem-macem jinis produk lan Layanan paling apik.
Kasedhiya layanan sing ora standar / OEM / ODM / khusus.

Kepiye carane nggawe pesanan & pembayaran?

Invoice Proforma / Kontrak Penjualan bakal dikirim menyang sampeyan, Biasane, kita bisa nampa pembayaran kanthi TT, L / C

Kepiye ngirim lan ngirim?

Transit bisa DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS. Kanggo pesenan massal, bakal dikirim lewat segara.