Hubungi Kita

Yantai Sanniu Impor & Ekspor Co, Ltd.

Kamar 203, No.310 Zhenzhong St, Distrik Fushan, Yantai, Provinsi Shandong, PRC

Adol: 0086- (0) 535-2131633

Whatsapp: 0086-18554047420

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00  Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita