Peach Kuning Kaleng ing Kaleng

Katrangan singkat:

Persik kuning kaleng ing sirup entheng minangka jinis woh kaleng sing digawe saka persik kuning. Sugih karo vitamin C tambahan, awak manungsa butuh serat, karoten lan liya-liyane. Bisa dipangan langsung sawise mbukak tutup utawa sawise dadi panas. Ing mangsa panas, persik kuning kalengan bakal luwih enak sawise didinginkan. Woh-wohan kaleng kita diproduksi ing pabrik modern kanthi standar sing ketat, ora ditambahake aditif utawa pengawet. Produk buah kaleng kita diekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, lan persik kuning kaleng minangka produk sing paling populer.


Detail Produk

Tag Produk

Peach Kuning Kaleng ing Kaleng

Persik kuning kaleng ing sirup entheng minangka jinis woh kaleng sing digawe saka persik kuning. Sugih karo vitamin C tambahan, awak manungsa butuh serat, karoten lan liya-liyane. Bisa dipangan langsung sawise mbukak tutup utawa sawise dadi panas. Ing mangsa panas, persik kuning kalengan bakal luwih enak sawise didinginkan. Woh-wohan kaleng kita diproduksi ing pabrik modern kanthi standar sing ketat, ora ditambahake aditif utawa pengawet. Produk buah kaleng kita diekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, lan persik kuning kaleng minangka produk sing paling populer.

Gra: Persik Kuning, Banyu Ngombe, Gula Putih

Konten padhet: Ora kurang saka 55%

Umur rak: 24 wulan

Panyimpenan: Garing lan ventilasi, suhu normal.

Spesifikasi: 425g * 12 kaleng / CTN
820g * 24 kaleng / CTN

Pesenan OEM ditampa.

Sertifikat: HACCP, KOSHER, FDA, BRC, IFS

Fitur woh-wohan Kalengan:
1. Produk sing sehat & alami, Ora ana bahan tambahan
2. Basis taneman khusus
3. Produksi jalur aliran maju lan standar produksi sing ketat

Kebijakan conto: Sampel gratis kasedhiya, pelanggan biasane kudu mbayar ongkos kirim.
Cara pambayaran: T / T, L / C nalika dideleng, cara liyane mangga konsultasi dhisik karo kita.
Wektu utama: Biasane 15- 25 dina sawise konfirmasi pesanan, pesenan OEM bakal luwih suwe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: