Woh Kaleng

  • Canned Yellow Peach in Glass Jar

    Peach Kuning Kaleng ing Jar Kaca

    Persik kuning kaleng minangka jinis woh kaleng sing digawe saka persik kuning. Sugih karo vitamin C tambahan, awak manungsa butuh serat, karoten lan liya-liyane. Bisa dipangan langsung sawise mbukak tutup utawa sawise dadi panas. Ing mangsa panas, persik kuning kalengan bakal luwih enak sawise didinginkan. Woh-wohan kaleng kita diproduksi ing pabrik modern kanthi standar sing ketat, ora ditambahake aditif utawa pengawet. Produk buah kaleng kita diekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, lan persik kuning kaleng minangka produk sing paling populer.

  • Canned mandarin orange in Glass Jar

    Jeruk mandarin kalengan ing Jar Jar

    Jeruk mandarin kaleng minangka jinis buah kaleng sing digawe saka jeruk mandarin. Sugih karo vitamin C tambahan, awak manungsa butuh serat, karoten lan liya-liyane. Bisa dipangan langsung sawise mbukak tutup utawa sawise dadi panas. Ing mangsa panas, jeruk mandarin kalengan bakal luwih enak sawise didinginkan. Woh-wohan kaleng kita diproduksi ing pabrik modern kanthi standar sing ketat, ora ditambahake aditif utawa pengawet. Produk buah kaleng kita diekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, lan jeruk mandarin kaleng minangka produk sing paling populer.

  • Canned Fruits in Tin

    Woh-wohan Kalengan ing Kaleng

    Kaleng woh-wohan sugih ing vitamin C tambahan, serat manungsa, karoten ing awak manungsa lan liya-liyane. Bisa dipangan langsung sawise mbukak tutup utawa sawise dadi panas. Ing mangsa panas, woh-wohan kalengan bakal luwih enak sawise didinginkan. Woh-wohan kaleng kita diproduksi ing pabrik modern kanthi standar sing ketat, ora ditambahake aditif utawa pengawet. Produk buah kaleng kita diekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, lan persik kuning kaleng minangka produk sing paling populer.

  • Canned Yellow Peach in Tin

    Peach Kuning Kaleng ing Kaleng

    Persik kuning kaleng ing sirup entheng minangka jinis woh kaleng sing digawe saka persik kuning. Sugih karo vitamin C tambahan, awak manungsa butuh serat, karoten lan liya-liyane. Bisa dipangan langsung sawise mbukak tutup utawa sawise dadi panas. Ing mangsa panas, persik kuning kalengan bakal luwih enak sawise didinginkan. Woh-wohan kaleng kita diproduksi ing pabrik modern kanthi standar sing ketat, ora ditambahake aditif utawa pengawet. Produk buah kaleng kita diekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, lan persik kuning kaleng minangka produk sing paling populer.