Biskuit Sarapan

Katrangan singkat:

Minyak wijen, minangka minyak sayuran rasa tradisional ing China. Diekstrak saka wiji wijen lan duwe wijen tumis wangi sing kuat. Minyak wijen duwe rasa murni lan aftertaste sing dawa. Iki minangka bumbu sing penting banget kanggo urip saben dinane. Kejaba digunakake minangka minyak goreng, digunakake kanggo nambah rasa ing pirang-pirang masakan, kanthi aroma lan rasa khas sing khas. Yaiku panganan sing adhem, sajian panas utawa sup, bisa diarani sunar srengenge


Detail Produk

Tag Produk

Biskuit Crispy (Cracker)

Penggantian Panganan sing Enak
Biskuit utawa krupuk renyah iki minangka salah sawijining penjual paling larang kanthi rega sing kompetitif, sing cocog kanggo ngganti sarapan, wektu istirahat kantor, berkemah, kumpul kanca.
Kontrol ketat dileksanakake ing saben prosedur, wiwit saka merchandising bahan baku, pangolahan lan pengujian kualitas supaya produk bisa memenuhi kepatuhan lan peraturan sing relevan, uga kabutuhan pelanggan.

Bahan-bahan (Roso Asin Bawang):
Tepung gandum, Gula pasir, Minyak sayur olahan, Bawang, Uyah, Irisan Chive, Protein Sayuran Hydrolyzed, Aditif Pangan (Sodium glutamat, Kalsium karbonat, bikarbonat Amonium, Sodium bikarbonat, Disodium dihydrogen Pyrophosphate, Sodium Stearyl laktatite, Sodium Cearatic acid, Sodium metearic acid ), Inti sing bisa dipangan.

Roso: Susu Manis / Bawang Asin / Jujube abang / Wijen ireng

Spesifikasi: 200g * 40 tas / CTNs

Paket: Tas batin, Karton njaba. (Udakara 500 karton saben 20 kontainer GP.)

Umur rak: 12 Wulan

Panyimpenan: Papan sing adhem lan garing, aja nganti sinar srengenge langsung utawa papan sing lembab.

Sertifikat: HACCP, ISO9001, ISO45001, ISO22000

Fitur biskuit sing renyah
1.Four roso, pilihan liyane
2. Desain kemasan sederhana, luwih apik
3. Rong lapisan kemasan plastik.

Kebijakan conto: Sampel gratis kasedhiya, pelanggan biasane kudu mbayar ongkos kirim.
Cara pambayaran: T / T, L / C nalika dideleng, cara liyane mangga konsultasi dhisik karo kita.
Wektu utama: Biasane 15- 25 dina sawise konfirmasi pesanan, pesenan OEM bakal luwih suwe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: