Biskuit lan Cookie

  • Moon Cakes

    Kue Wulan

    Kue bulan minangka produk roti Cina sing biasane dipangan nalika Festival Mid-Autumn. Festival kasebut yaiku babagan apresiasi wulan lan nonton Bulan, lan kue bulan dianggep minangka panganan sing enak banget. Kue bulan ditawani antarane kanca utawa kumpul kulawarga nalika ngrayakake festival kasebut.

    Kita bisa menehi macem-macem jinis kue bulan, kayata kue bulan lima kernel, kue bulan kuning telur, kue bulan tempel teratai, kue bulan tempel kacang, kue bulan gaya Canton, lsp.

     

  • Breakfast Biscuits

    Biskuit Sarapan

    Minyak wijen, minangka minyak sayuran rasa tradisional ing China. Diekstrak saka wiji wijen lan duwe wijen tumis wangi sing kuat. Minyak wijen duwe rasa murni lan aftertaste sing dawa. Iki minangka bumbu sing penting banget kanggo urip saben dinane. Kejaba digunakake minangka minyak goreng, digunakake kanggo nambah rasa ing pirang-pirang masakan, kanthi aroma lan rasa khas sing khas. Yaiku panganan sing adhem, sajian panas utawa sup, bisa diarani sunar srengenge

  • Vegetable round biscuits

    Biskuit bunder sayuran

    Biskuit bunder Sayuran digawe saka tepung organik premium, digiling karo gandum Australia sing dipilih kanthi tliti, uga sawetara sayuran nutrisi. Kanthi peralatan pangolahan canggih lan teknologi biskuit keras minyak rendah, gajine kurang lan kalsium lan bentuk bahan gizi sing akeh.Iku sugih ing macem-macem unsur sing dibutuhake awak manungsa. Pelanggan kepincut karo warna, rasa renyah lan sayuran sing gedhe. Lan gampang nggawa lan nyimpen paket sing cilik lan apik. Lan kita duwe kemampuan kanggo nggawe macem-macem rasa anyar ing seri iki miturut panjaluk pelanggan lan pasar.

  • Crispy Biscuits

    Biskuit Crispy

    Tbiskuit sing renyah, utawa krupuk, minangka salah sawijining penjual paling larang kanthi rega sing kompetitif, sing cocog kanggo ngganti sarapan, wektu istirahat kantor, berkemah, kumpul kanca.

    Kontrol ketat dileksanakake ing saben prosedur, wiwit saka merchandising bahan baku, pangolahan lan pengujian kualitas supaya produk bisa memenuhi kepatuhan lan peraturan sing relevan, uga kabutuhan pelanggan.

  • Butter and Cheese Biscuit Sticks

    Tongkat Biskuit Mentega lan Keju

    Tongkat Biskuit Mentega lan Keju digawe saka tepung organik premium, diwutahake karo gandum Australia lan butter Zelanian sing dipilih kanthi tliti. Kanthi peralatan pangolahan canggih lan teknologi sing apik, renyah lan duwe rasa keju sing akeh. Pelanggan kepincut karo paket modis lan bisa bareng karo kanca nalika pesta utawa plancongan bebarengan.

  • Butter Cookies

    Cookie Kue

    Cookie butter biasane dikenal minangka cookie butter gaya Denmark, sing umume digunakake kanggo musim Natal. Cookie Kue digawe saka bahan baku premium lan butter. Dipanggang kanthi teknologi lan formula tradisional, sing rasane murni, asri, alus lan enak. Saben potongan duwe warna emas sing sampurna. Kita bisa nambah yoghurt, susu lan coklat miturut panjaluk sing beda karo pelanggan kanggo nggawe cookie kanthi macem-macem rasa. Bisa dadi hadiah sing apik kanggo Natal, ulang tahun utawa ulang taun, lsp.

  • Calcium Milk Biscuits

    Biskuit Susu Kalsium

    PJenis roduct: Biskuit atos

    Bahan-bahan: Bubuk gandum, gula pasir, minyak kacang, endhog seger, bubuk susu, aditif panganan (natrium hidrogen karbonat, amonium hidrogen karbonat, sodium metabisulphite), kalsium karbonat.

    Roso: Biskuit Asli / Kalsium kanggo wong tuwa

    Skekhasan:  54g * 80 tas / CTN

    225g * 24 tas / CTN

    Pakkage: Tas batin, karton njaba. (1000 karton saben wadhah 20 GP.)

    Umur rak: 8 Wulan

    Panyimpenan: papan sing adhem lan garingaja nganti suhu dhuwursinar srengenge langsung utawa papan sing lembab.

    Csertifikat: HACCP, ISO9001: 2015, ISO22000: 2005

  • Children Biscuit

    Biskuit Bocah

    Biskuit bentuk abjad / kewan iki bakal dadi kenangan sing apik kanggo masa kanak-kanak. Dheweke bakal sinau ilmu dhasar kanthi ngrasakake biskuit sing enak. Produk Value Great nyedhiyakake kulawarga kanthi pilihan sing larang, berkualitas tinggi lan kebutuhan rumah tangga sing bisa larang. Karo macem-macem kategori produk, sampeyan nawakake macem-macem produk kanggo kabutuhan pasar.

  • Children biscuit in can

    Biskuit bocah ing kaleng

    PJenis roduct: Biskuit atos

    Bahan-bahan: Tepung Gandum, Gula Granulated, Minyak Kacang, Minyak Kelapa Sawit, Endhog Segar, Bubuk Susu, Ammonium Bicarbonate, Sodium Bicarbonate, Sodium Metabisulfite, Calcium Carbonate, Niacin, Zinc Gluconate, Sodium ferric ethylenediamine tetrarate, intine edible.

    Roso: Asli / Waluh / Wortel

    Skekhasan:  80g * 12 kaleng / CTN

    Pakkage: Kal Inner, karton njaba. (1200 karton saben wadhah 20 GP.)

    Umur rak: 8 Wulan

    Panyimpenan: papan sing adhem lan garingngindhari sinar matahari langsung.

    Csertifikat: HACCP, ISO9001: 2015, ISO22000: 2005

  • Digestive Biscuit

    Biskuit Pencernaan

    A: tepung gandum, minyak sawit, bran gandum sing bisa dipangan, aditif panganan (cairan maltitol, xylitol 5%, amonium bikarbonat, natrium bikarbonat), cairan endhog, wijen, pati jagung sing bisa dipangan, oatmeal, uyah sing bisa dipangan.

    Pjinis roduct: Biskuit asri

    Roso: Asli / Xylitol

    Skekhasan: 365g * 16 tas / CTN (Tas cilik independen ing jero)

    Paket: Kantong batin, karton njaba (udakara 600 karton saben wadhah 20GP)

    Umur rak: 12 Wulan

    Panyimpenan: papan sing adhem lan garingaja nganti suhu dhuwursinar srengenge langsung utawa papan sing lembab.

    Csertifikat: HACCP, ISO9001: 2015

  • Five Grain Biscuit

    Lima Biskuit Gandum

    Lima gandum nuduhake wijen ireng, wijen putih, kacang, kacang ireng lan gandum. Kanthi peralatan pangolahan canggih lan teknologi apik saka biskuit keras minyak rendah, Biskuit Lima Gandum kita kurang lemak lan akeh bahan kalsium lan nutrisi wujud bahan baku. Pelanggan kepincut kanthi penampilan sing apik, tekstur renyah lan rasa gandum sing sugih. Lan gampang digawa lan disimpen amarga ana paket cilik. Lan kita duwe kemampuan kanggo nggawe macem-macem rasa anyar ing seri iki miturut panjaluk pelanggan lan pasar, mula pesanan OEM mesthi disambut.

  • Graham Soda Cracker

    Graham Soda Cracker

    Biskuit gandum utuh, kaya sing diandharake, ana ing biskuit sing ditambah bran gandum, gandum kasar, glepung gandum lan bahan baku liyane, saengga kandungan serat biskuit biskuit saya tambah. Lan kita duwe kemampuan kanggo nggawe macem-macem rasa anyar ing seri iki miturut panjaluk pelanggan lan pasar. Spesifikasi lan paket macem-macem kasedhiya kanggo panjaluk sing beda. Mbuwang syarat sampeyan, lan turah liyane kanggo kita.