Babagan Kita

Yantai Sanniu Impor & Ekspor Co, Ltd.

Yantai Sanniu Impor & Ekspor CoLtd minangka agen panganan lan minuman profesional lan perusahaan kemasan co luwih saka 10 taun. 

Wawasan Sanniu

 Dadi agen utama lan paling dipercaya ing industri

Misi Sanniu 

Nyedhiyakake panganan cemilan sing paling sehat lan enak.

Nilai Sanniu

Gawe tambah nilai kanggo pelanggan lan panyedhiya, kahanan win-win.

Yantai Sanniu Impor & Ekspor Co, Ltd minangka agen panganan lan minuman profesional lan perusahaan pengepakan co luwih saka 10 taun. Kita ngembangake hubungan tenan karo akeh pabrik lan pabrik ing saindenging China.
Kita duwe spesialisasi kanggo ngekspor lan nyebarke macem-macem panganan Tionghoa menyang pasar utama internasional kanggo memenuhi selera lan preferensi pasar saiki. Kita duwe produk merek dhewe lan uga mbantu perusahaan panganan cilik lan menengah domestik kanggo nindakake perdagangan ekspor. Saiki, kita wis entuk hak dagang ekspor eksklusif kanggo akeh merek lan produk. Basis pelanggan kalebu, nanging ora diwatesi kanggo pedagang ing luar negeri, supermarket, distributor, ritel e-commerce, pasar grosir, toko klub gudang lan toko serba guna. Misi kita yaiku nggabungake lan ngekspor produk otentik utama China. Rentang produk kalebu, nanging ora diwatesi kanggo macem-macem jinis panganan cemilan, panganan instan, uga kabutuhan saben dinane, kayata biskuit lan cookie, keripik kentang, woh kalengan, produk kari kacang, tempel wijen, kecap lan cuka, lsp.

Gumantung saka riwayat bisnis lan sistem layanan kualitas, kita bakal menehi panganan sehat lan kompetitif kanggo panganan. Kita bisa nanggapi panjaluk sing kompleks lan ngirim solusi rantai pasokan ing wektu sing cendhak. Layanan OEM / ODM kasedhiya kanggo pelanggan.
Dumunung ing Yantai, nggoleki kabeh jagad, kita bakal ngrebut kesempatan kasebut, lan nggawe kerjasama win-win. Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masarakat kanggo ngunjungi kita lan negosiasi bisnis. Ngarep-arep dadi salah sawijining mitra bisnis sing paling apik.
Ayo ngerti apa sing sampeyan butuhake lan syarat, minangka pedagang sing efisien lan andal, kita duwe tanggung jawab kanggo nindakake kabeh sing bisa ditindakake kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan.

Sertifikat