• products
  • products
  • products

produk sing ditampilake

Gumantung saka riwayat bisnis lan sistem layanan kualitas, kita bakal menehi panganan sehat lan kompetitif kanggo panganan.

  • sanniu
  • yt_sanniu
  • demo

Yantai Sanniu Impor & Ekspor Co, Ltd minangka agen panganan lan minuman profesional lan perusahaan pengepakan co luwih saka 10 taun. Kita ngembangake hubungan tenan karo akeh pabrik lan pabrik ing saindenging China.

Kita duwe spesialisasi kanggo ngekspor lan nyebarke macem-macem panganan Tionghoa menyang pasar utama internasional kanggo memenuhi selera lan preferensi pasar saiki.